Wij zoeken jouw energie

Wil jij bijdragen aan een duurzamer Nederland?

Zit techniek in je bloed en wil jij onderdeel zijn van de energie transitie? Ben jij nog aan het studeren of ben je net klaar? Stap dan nu in op de Warmtewijs trein en word Energie Prestatie adviseur.

Betekenisvol en flexibel werk

Ben jij klaar om echt iets met je vak te gaan doen, en wil je niet vast zitten aan kantoortijden? Bij ons plan jij je werk, zelfstandig en direct met de klant.

Staat goed op je CV!

Het EP Adviseur diploma kickstart je carrière, beter nog, wij betalen je studietijd en examens!

Onze vacature

Ben je op zoek naar een flexibele (bij)baan waarbij je veel vrijheid krijgt en tegelijkertijd lekker kan verdienen binnen de duurzaamheidsbranche? Ga dan aan de slag als EP-adviseur bij Wamtewijs.

Wij zijn Warmtewijs en wij maken energielabels. Woning-eigenaren hebben een energielabel nodig bij de verkoop van een huis, of wanneer ze een woning verduurzaamd hebben. Wat de reden ook is: bij ons zijn zij aan het juiste adres om snel een energielabel te bemachtigen.

Daarvoor zijn wij op zoek naar nieuwe energie adviseurs met een passie voor duurzaamheid, sociaalvaardigheid en een goed gevoel voor techniek. Is dit iets voor jou? Wij komen graag in contact met jou. Heb je nog geen EP-W certificaat? Geen probleem, wij betalen je certificering.

Wat ga je doen?

Via de website vragen klanten bij jou in de buurt een energielabel aan. Jij kiest welke opdrachten je aanneemt en plant het huisbezoek in. Vervolgens ga je op pad om de woning te inspecteren en het energielabel definitief te maken. Dit doe je volgens de NTA-8800 bepalingsmethode.

Wat krijg je?

  • Als EP-adviseur ontvang je een lekker all-in salaris van €20,- per uur
  • Wij betalen je opleiding tot EP-W adviseur
  • Wij bieden jou een flexibel jaarcontract met een minimale inspanning van 1 dag per week. Uiteraard is meer werken altijd mogelijk!
  • Een flexibele baan bij een energieke start-up

Wat verwachten we van jou?

  • Jij kan goed en makkelijk contact leggen met anderen
  • Je zit minimaal in het 2e leerjaar van een vastgoed- of bouwkundige opleiding
  • Je regelt je eigen vervoer naar de klant in jouw regio
  • Je schrikt niet van nauwkeurig werken

Intresse?

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je teletoonnummer in